Smarte løsninger

Vi forstår virksomheten din. Det er derfor våre finansieringsløsninger er smarte og fleksible. Og de opprettholder kredittrammene dine i banken.

finansieringsløsninger

Volvo Lånefinansiering

Volvo Lånefinansiering

En enkel måte å bli lastebileier på

Vil du eie din egen lastebil via jevnlige og forutsigbare betalinger? Da er avbetalingskjøp løsningen. Lastebilen vises i balanseregnskapet. Og så snart du har foretatt den siste innbetalingen, er den din.

Volvo Leasing

Volvo Leasing

Maksimal fleksibilitet

Et leiealternativ der du holder alle muligheter åpne. Når kontraktsperioden utløper, kan du levere lastebilen tilbake, forhandle  om utkjøp av lastebilen, eller forlenge leasingen.

Volvo Operasjonell Leasing

Volvo Operasjonell Leasing

Bekymringsfri løsning

Ingen risiko for verdiforringelse. Ingen risiko ved avhending. Ingen stress. Du leier jo lastebilen. De månedlige betalingene er budsjettert som kostnader. Når avtaleperioden er slutt, leverer du ganske enkelt lastebilen tilbake til oss. Vi tar hånd om resten.

En skreddersydd løsning

Hos Renault Trucks Financial Services undersøker vi alle muligheter for å finne den løsningen som passer best for deg. Uansett om du eier én lastebil eller en hel bilpark. Vi skreddersyr finansieringsløsningene våre til virksomheten din for å optimalisere kontantstrømmen.

Renault Trucks Financial Services er et merkenavn for Volvo Finans Norge. Volvo Finans Norge gir ikke skatte- eller regnskapsmessige råd. Kundene bør rådføre seg med skatteadvokat eller revisor om individuelle omstendigheter.

vil du vite mer

Vil du vite mer?

Våre finansierings- og forsikringsspesialister yter alltid det lille ekstra for deg og undersøker alle tilgjengelige alternativer.

Kontakt oss