finansieringsløsninger

finansieringsløsninger

Smarte løsninger

Vi forstår virksomheten din. Det er derfor våre finansieringsløsninger er smarte og fleksible. Og de opprettholder kredittrammene dine i banken.

Finn ut mer om våre finansieringsløsninger
forsikringsløsninger

forsikringsløsninger

Førsteklasses beskyttelse

Ikke ta sjanser når du skal beskytte virksomheten mot økonomiske risikoer.

Finn ut mer om våre forsikringsløsninger

finansieringsløsninger

lån

lån

Fullt eierskap fra dag én

Eie lastebilen. Fordele betalingene utover. Få skattefordeler. Det er dette lånene våre handler om. Både lånet og bilen vises i balanseregnskapet. Og det aller beste? Når kontraktsperioden utløper, eier du en nedbetalt lastebil.

finansiell leasing

finansiell leasing

Maksimal fleksibilitet

En finansieringsløsning der du holder alle muligheter åpne. Det er ingen krav til en høy startleie, siden du leier lastebilen. Siden lastebilen ikke vises som en eiendel i balansen, er det ingen risiko knyttet til avhending eller verdiforringelse. Når kontraktsperioden utløper, kan du levere lastebilen tilbake, forlenge leasingen eller forhandle om å kjøpe bilen fra oss.

operasjonell leasing

operasjonell leasing

En bekymringsfri løsning

Ingen risiko for verdiforringelse. Ingen risiko ved avhending. Ingen stress. Du leier jo lastebilen. Siden lastebilen ikke vises som en eiendel i balansen, budsjetteres de månedlige betalingene som kostnader. Når avtaleperioden er slutt, leverer du ganske enkelt lastebilen tilbake til oss. Vi tar hånd om resten.

finansieringsløsninger

finansieringsløsninger

En skreddersydd løsning

Hos Renault Trucks Financial Services undersøker vi alle muligheter for å finne den løsningen som passer best for deg. Uansett om du eier én buss eller en hel busspark. Vi skreddersyr finansieringsløsningene våre til virksomheten din for å optimalisere kontantstrømmen.

forsikringsløsninger

forsikringsløsninger

forsikringsløsninger

Føl deg trygg

Ikke la uflaks ødelegge virksomheten. Skaff deg vår førsteklasses forsikring mot skader som ikke kan kreves av en tredjepart, som tyveri, brann og vandalisme. Skreddersydd for transportbransjen. Akkurat den dekningen du trenger. Hverken mer eller mindre.

ansvarsforsikring

ansvarsforsikring

Nødvendig beskyttelse

Du er juridisk forpliktet til å ha denne typen forsikring for å beskytte andre mot eventuelle skader du forårsaker. For ulykker kan skje. Men når de først har skjedd, beskytter vår ansvarsforsikring deg mot erstatningskrav fra andre. Spør etter vår kombinerte kasko- og ansvarsforsikring som beskytter virksomheten din fullt ut.

GAP-forsikring

GAP-forsikring

Ro i sjelen

Det verste kan skje: Bussen din blir stjålet eller må kondemneres. Forsikringsoppgjøret dekker bussens nåværende markedsverdi. Den utbetalingen er imidlertid ofte lavere enn det du skylder i henhold til finansieringsavtalen. Med vår GAP-forsikring er du sikret at du kan betale ned utestående gjeld. Tilgjengelig gjennom våre finansieringskontrakter.

Tilleggsforsikringer

Tilleggsforsikringer

Skreddersydd til dine behov

Vi tilbyr et utvalg tilleggsforsikringer til din virksomhet. Skreddersydd for dine behov, utviklet av eksperter innenfor bransjen. Kontakt våre spesialister og få en skreddersydd forsikringsløsning. Vi forstår nemlig hva transportbransjen innebærer.

Renault Trucks Financial Services er et merkenavn for Volvo Finans Norge. Volvo Finans Norge gir ikke skatte- eller regnskapsmessige råd. Kundene bør rådføre seg med skatteadvokat eller revisor om individuelle omstendigheter.

vil du vite mer

Vil du vite mer?

Våre finansierings- og forsikringsspesialister yter alltid det lille ekstra for deg og undersøker alle tilgjengelige alternativer.

Kontakt oss