En global partner

Vi tilbyr finansieringsløsninger til kunder som kjøper et produkt fra Volvo-konsernet. Vi er en del av Volvo-konsernet. Derfor kjenner vi bilene dine, utstyret ditt og bransjen din. Vi forstår virksomheten din bedre enn noen andre. Dermed kan vi tilby en skreddersydd løsning fra en global samarbeidspartner du kan stole på.

En komplett løsning

Fra én enkelt lastebil til hele bilparken. Nye eller brukte. Du kan få en totalløsning for virksomheten din. Kjøretøyet eller maskinen, deler og service, finansiering og forsikring i ett og samme tilbud. Et tilbud fra Volvo-konsernet. Og du får en sterk leverandør som støtter deg både i medgang og motgang. Og som er med deg hele veien.

Enkle å samarbeide med

Det er enkelt å gjøre forretninger med oss. Vi handler raskt. Tjenestene våre er enkelt tilgjengelig fra din lokale forhandler. Du får en skreddersydd løsning du kan stole på.

Tilbudet vårt

Tilbudet vårt

Vi tilbyr skreddersydde løsninger, som finansiering og forsikring, i én komplett pakke, direkte gjennom forhandleren din. Eksklusive finansieringsprogrammer er også tilgjengelige for kunder hos Volvo-konsernet og for innkjøp i alle størrelser.

Finn ut mer
Ta styringen over egen fremtid

Ta styringen over egen fremtid

Sammen er vi et team som beveger seg i samme retning, og som arbeider for å bli stadig bedre – i alt vi gjør. Vi tilbyr en utfordrende og spennende arbeidsplass med interessante karrieremuligheter for ansatte som ønsker å utvikle seg.

Besøk vår karriereportal