Som en del av Volvo-konsernet er vi finansieringsgrenen for en av verdens ledende leverandør av transportløsninger.

Volvo Finans Norge AS tilbyr et komplett utvalg finansielle tjenester for lastebil-, anleggs- og bussbransjen. Volvo Finans Norge AS støtter i hovedsak varemerkene Volvo Trucks, Volvo Construction Equipment, Volvo Buses, og Renault Trucks.

Volvo Financial Services, som Volvo Finans Norge AS er en del av, ble grunnlagt i 2001. Det internasjonale hovedkvarteret ligger i Greensboro, i delstaten Nord-Carolina i USA. Selskapet har over 1400 ansatte over hele verden og tilbyr finansierings- og forsikringsløsninger til kunder i over 40 land.

Bedriftskulturen vår er preget av respekt og gjensidig støtte, noe som gjør oss til en ettertraktet arbeidsgiver i bransjen og førstevalget for Volvo-konsernets kunder og forhandlere. Vi er en verdensomspennende organisasjon, samtidig som vi også benytter oss av lokal ekspertise i det konkrete arbeidet vårt. Vi er opptatt av å utvikle og vedlikeholde langvarige relasjoner.

Volvo Group

Volvo Group

Volvo Finans Norge AS er en del av Volvo-konsernet, en av verdens ledende produsenter av lastebiler, busser, anleggsmaskiner og styringssystemer til marine og industrielle bruksområder.

Les mer om Volvo-konsernet
Ta styringen over egen fremtid

Ta styringen over egen fremtid

Sammen er vi et team som beveger seg i samme retning, og som arbeider for å bli stadig bedre – i alt vi gjør. Vi tilbyr en utfordrende og spennende arbeidsplass med interessante karrieremuligheter for ansatte som ønsker å utvikle seg.

Besøk vår karriereportal